Twentinox LED Media Façade

Bij het Material Inspiration Centre hebben we op 8 november j.l. met trots onze nieuwste ontwikkeling gepresenteerd: de Twentinox LED Media Façade.

RVS façade met geïntegreerde LED panelen RVS façade met geïntegreerde LED panelen

De façade van een nieuw Amsterdams poppodium voor 17.000 toeschouwers, is uitgerust met een transparant Twentinox gevelmateriaal van roestvast staal. Het metalen schild dient als frame voor LED panelen, die de bedrijfsidentiteit promo- ten en versterken. De ingebouwde LED panelen vormen een groot scherm en tonen komende evenementen in een geavanceerde resolutie.

Door deze architectuur heeft de concerthal een oplossing, die op de toekomst voor- bereid is, met de beste economische en ecologische prestaties. Het LED oppervlak kan modulair uitgebreid worden.


optimale lichtopbrengst LED lichtopbrengst 's nachts

Het Twentinox materiaal DELTA LIMA heeft de perfecte eigenschappen om de LED panelen te integreren: het ingenieuze click systeem maakt het monteren en verwijderen van de LED panelen zeer eenvoudig. De hoogwaardige RVS componenten garanderen een sterk, duurzaam en weersbestendig façade frame.

Het Twentinox LED frame is een kosten effectieve toepassing op het gebied van media façades. Het biedt een nieuwe mogelijkheid om bewegende beelden te tonen op een groot oppervlak. Het LED gedeelte kan modulair uitgebreid worden.Twentinox producten worden geproduceerd van hoogwaardig RVS van Europese leveranciers; hoofdzakelijk uit gerecyclede grondstoffen. Deze metalen materialen zijn zeer duurzaam, hygiënisch, brandveilig en makkelijk in onderhoud.